„Уни Хоспитал“ – COVID-SECURE Verification Scheme

MG GLOBAL продължава да предоставя на своите партньори възможност за верифициране на мерките за безопасност във връзка с COVID-19, спрямо националните и международните изисквания и водещите секторни практики. Унихоспитал премина верификацията с отлична оценка и потвърди лидерската си позиция.

„МБАЛ „Уни Хоспитал“ успя да продължи да се развива дори в пандемичните времена, защото бяхме много гъвкави в процеса на управление, в организацията, във вътрешното си преструктуриране благодарение на високия професионализъм и компетентност на целия ни екип.“, споделя в интервю за в. „Телеграф“ д-р Явор Дренски, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и изпълнителен директор на „Асарел Панагюрище Здраве“.

„Сертифицирането на МБАЛ „Уни Хоспитал“ по COVID-SECURE Verification Scheme верифицира всички звена от лечебното заведение като способни да управляват ефективно мерките за управление на риска, свързан с COVID-19“, подчертава още д-р Дренски. Сертификатът стана предпоставка за по-нататъшното сертифициране на болницата по национални и международни стандарти като златния стандарт за системи на управление ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, така и за единствената специализирана акредитация за медицински туризъм GHA (Global Healthcare Accreditation).

Повече може да прочетете тук:
https://www.unihospitalbg.bg/bg/news/2022/d-r-qvor-drenski-v-intervju-za-v-telegraf-mbal-uni-hospital-syzdava-usloviq-za-bezopasnost-na-pacientite-si-v-usloviqta-na-covid-19